Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden   |   Gratis retourneren van accessoires in winkels   |   Gratis uitpakservice voor meubels   |   Achteraf betalen mogelijk

Pepernoot cheesecake

Wilt u Sinterklaasavond echt uitpakken? Maak dan deze pepernoot cheesecake, succes gegarandeerd! 

Ingrediënten
400 gram monchou
200 gram kruidnoten
60 – 75 gram roomboter
1 tl koekkruiden
100 gram basterdsuiker
2 eieren

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak vervolgens de kruidnoten fijn. Smelt de boter in de magnetron of een pannetje en meng er daarna de gehakte kruidnoten door. Schep het geheel daarna in een ingevette bakvorm en druk het geheel aan.

Meng vervolgens de monchou met de koekkruiden, suiker en eieren in een grote kom. Blijf goed roeren tot alle klonten weg zijn. Giet het mengsel daarna in de bakvorm en strijk het geheel glad.

Bak de pepernoot cheesecake vervolgens circa 40 minuten in de oven. Laat de cheesecacke vervolgens afkoelen en zet hem daarna in de koelkast. Laat hem daar goed koud worden en smullen maar!