Grand Opening Rivièra Maison Arnhem

Donderdag 13 oktober is de Rivièra Maison Flagship Store in Arnhem geopend! De feestelijke opening werd ’s ochtends om 11.00 uur verricht door wethouder Ron König en CEO/Founder van Rivièra Maison, Henk Teunissen.

Het bijzondere pand, de voormalig bibliotheek, een begrip in Arnhem en omstreken, is het onderkomen van de nieuwste Rivièra Maison Flagship Store. Het prachtige pand is volledig gerenoveerd en heeft een oppervlakte van 1084m². Uniek aan deze Store is dat het de look & feel van een ware mini Department Store heeft, die de gehele begane grond beslaat, met een etalage van 31 meter! Tevens is er aan deze Store een horecaconcept toegevoegd, het RM Café, waar u geniet van de lekkerste koffie en een overheerlijke lunch geheel in Rivièra Maison stijl.

De opening in Arnhem wordt t/m zondag 16 oktober groots gevierd met live-muziek en heerlijke versnaperingen uit het eigen RM Café. Gedurende deze dagen profiteren klanten van speciale acties, korting op meubels en accessoires en leuke Give Aways. De Store is gelegen aan de Koningstraat, met om de hoek een Q-parkgarage. Ontdek de nieuwe Rivièra Maison Flagship Store in de stad aan de Rijn; de creatieve hotspot van Oost-Nederland.