Nieuw logistiek centrum voor Rivièra Maison

Vrijdag 10 april j.l. is de eerste, van in totaal 5.000 palen, geslagen voor een nieuw logistiek centrum van Rivièra Maison. In het Amsterdamse Havengebied, aan de Kaapstadweg, wordt door Borghese Logistics een prachtig nieuw centrum gebouwd van ruim 17.000 m².

Aan CEO/Founder Henk Teunissen de eer om de eerste paal te slaan. In het bijzijn van COO Jack Eijkman, Logistiek Manager Albert Schaeffer en de heren Van Broekhoven en Dijkman van Borghese Logistics werden de eerste schreden gezet op het terrein waar in de loop van het jaar het nieuwe logistiek centrum zal herrijzen. De huidige logistieke panden van Rivièra Maison in De Kwakel en Aalsmeer worden in de loop van het jaar samengebracht in het nieuwe centrum in het Amsterdamse Havengebied.

"Met de groei van Rivièra Maison in zowel binnen- als buitenland drong de noodzaak zich op uit te kijken naar een nieuw logistiek centrum. Goed bereikbaar, dichtbij Schiphol en een locatie waar we nog even door kunnen groeien, waren duidelijke criteria bij de zoektocht. Dit nieuwe centrum voldoet volledig aan deze eisen. Daarnaast is de locatie in de haven ideaal voor transport over zee", aldus Teunissen.

Verwachting is voor het eind van dit jaar het nieuwe logistiek centrum van Rivièra Maison operationeel te hebben.

LC