Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden   |   Gratis retourneren van accessoires in winkels   |   Gratis uitpakservice voor meubels   |   Achteraf betalen mogelijk

Nieuws

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rivièra Maison bestaat 70 jaar! Dit vieren wij graag met exclusieve aanbiedingen speciaal voor onze Club Members, hou hiervoor uw e-mail goed in de gaten. Nog geen Club Member? Schrijf u dan in één van onze Stores in en geef aan dat u onze e-mailnieuwsbrieven wilt ontvangen. 

 

Lees meer

Onze Flagshipstore in Hamburg is verhuisd van de Neuer Wall naar de Hohen Bleichen 24-26. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van bijna 1000m² verdeeld over vier etages. Daarmee is de nieuwe Store dubbel zo groot als de Store aan de Neuer Wall. De officiële opening vond plaats op 21 september 2017.

Lees meer

Met ingang van september 2017 is er een nieuwe Rivièra Maison Outlet Store. Deze Outlet Store is geopend in onze Rivièra Maison Store in Oosterbeek. Deze winkel is vlak bij Arnhem gelegen, en heeft een oppervlakte van 550m2. 

Lees meer

Heeft u inspiratie nodig voor een overheerlijke, frisse salade? Dan is deze video een absolute must-see! De ingrediënten van de Happy summer salad zijn watermeloen, sla, walnoten, feta en balsamico en maken deze salade een feestje om te proeven. Geniet!

Lees meer

Omdat bloemen op vele andere manieren gepresenteerd kunnen worden dan alleen in een vaas, hebben wij dit te gekke filmpje voor jullie gemaakt. Creatief met bloemen! Mooi hè?! Gaan jullie dit ook proberen? Zoek de bloemen zorgvuldig uit op kleur en grootte en wees creatief. Het eindresultaat zal prachtig staan in elk interieur.

Lees meer
per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5