Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden   |   Gratis retourneren van accessoires in winkels   |   Gratis uitpakservice voor meubels   |   Achteraf betalen mogelijk

Frisse garnalentapas

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • Kleine garnalen
  • 4 el volle yoghurt
  • 1 limoen
  • verse peterselie en dille
  • evt. 1 teentje knoflook
  • paprikapoeder
  • olijfolie
  • peper en zout

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de komkommer en snijd in dikke plakken. Was en pel de garnalen en gril ze ca. 20 minuten in de oven.

Meng voor de yoghurtdressing de yoghurt met het sap van de limoen, 1 eetlepel olijfolie, fijngesneden peterselie en dille en eventueel een fijngesneden of geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

Schep 1 theelepel dressing op elk stukje komkommer, plaats hier vervolgens de gegrilde garnaal op en garneer met paprikapoeder en eventueel wat fijngesneden kruiden.