Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden   |   Gratis retourneren van accessoires in winkels   |   Gratis uitpakservice voor meubels   |   Achteraf betalen mogelijk

Keukentextiel

Keukentextiel

Theedoeken en handdoeken in de keuken hoeven niet saai te zijn! Bij Rivièra Maison vindt u naast mooie theedoeken ook mooie keukenschorten, placemats, tafelkleden en servetten.

Keukentextiel

(18)
 1. 1
 1. Paper Napkin Dinner Schedule

  € 3,95 Incl. BTW
  368190
 2. Paper Napkin Working Cooking Skills

  € 3,95 Incl. BTW
  368230
 3. Porter Placemat

  € 19,95 Incl. BTW
  341060
 4. Enjoy Your Meal Placemat flax

  € 7,95 Incl. BTW
  366160
 5. SALE

  Casual Classic Apron grey

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 14,98 Incl. BTW

  371440
 6. Enjoy Your Dinner Placemat

  € 17,95 Incl. BTW
  263660
 7. SALE

  Casa Apron flax

  Normale prijs: € 24,95

  Special Price € 12,48 Incl. BTW

  371450
 8. SALE + 20% extra

  Amazing Placemat white

  Normale prijs: € 7,95

  Special Price € 3,18 Incl. BTW

  371090
 9. Rustic Rattan Placemat Diner black

  € 19,95 Incl. BTW
  758700
 10. Basic Banana Leaf Placemat

  € 9,95 Incl. BTW
  366230
 11. SALE + 20% extra

  Amazing Vintage Napkin white

  Normale prijs: € 5,95

  Special Price € 2,38 Incl. BTW

  374230
 12. Extra verlaagd

  Pure Summer Napkin white flax

  Normale prijs: € 5,95

  Special Price € 2,98 Incl. BTW

  371540
 13. RM Kitchen Towel Life is Good

  € 9,95 Incl. BTW
  330870
 14. Paper Napkin Breakfast Lunch Dinner

  € 3,95 Incl. BTW
  368180
 15. Paper Napkin What Is For Dinner

  € 3,95 Incl. BTW
  368220
 16. Paper Napkin Daily Specials

  € 3,95 Incl. BTW
  368170
 17. Kitchen Towel Breton Stripe

  € 9,95 Incl. BTW
  370220
 1. 1

Theedoeken en handdoeken vormen het belangrijkste keukentextiel, maar vergeet ook de keukenschort niet. Bekijk onze mooie cooking oven mittens en tea towels, altijd zeer goed van kwaliteit.

Met het keukentextiel van Rivièra Maison toont u eenvoudig aan dat handdoeken en theedoeken niet saai hoeven te zijn, net als de keukenschorten en ovenhandschoenen. Doe iemand anders een mooi paar cadeau of zorg er zelf voor dat u nieuw keukentextiel kunt kopen. Op zoek naar luxe handdoeken of leuke theedoeken om in de keuken eenvoudig meer sfeer aan te brengen? Onze keukenhanddoeken en theedoeken zijn dan uitstekend geschikt.

Bekijk onze roze theedoeken of handdoeken in het wit. De verschillende luxe doeken en ander keukentextiel zijn van zeer hoge kwaliteit, net als de rest van de 3.000 accessoires en meubels die we zelf ontwerpen. We maken daarvoor gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen er door wekelijks nieuwe producten toe te voegen voor dat er altijd wat te ontdekken valt. Acht keer per jaar presenteren we een volledig nieuwe collectie, dus kom regelmatig terug om keer op keer te verrassen met de sfeer in de keuken.

Luxe handdoeken en theedoeken

Met de handdoeken en theedoeken van Rivièra Maison kiest u altijd voor een mooie luxe uitstraling. We zorgen er met de kitchen towels van 100% katoen voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.

Tip: voordat u de luxe handdoeken en theedoeken gebruikt is het verstandig om die eerst een keer te wassen. Op die manier vergroot u eenvoudig de ‘capaciteit’ van het keukentextiel, waardoor ze tijdens gebruik meer vocht opnemen.

We voegen regelmatig nieuwe handdoeken en theedoeken toe aan onze toch al uitgebreide collectie. Er verschijnt in ieder geval acht keer per jaar een nieuwe collectie dus kom regelmatig terug om die te ontdekken. Verzamel de verschillende mooie keukenhanddoeken en theedoeken om daar regelmatig mee te kunnen wisselen, zodat er altijd een leuke theedoek in de keuken hangt.

De kitchen towels en tea towels hebben leuke teksten en sfeervolle kleuren. De combinatie van die elementen zorgen ervoor dat u hiermee kiest voor een heerlijke Way of Life, waarmee u geniet van de fijne momenten in de keuken. Uit de kwaliteit van de producten spreekt onze voorliefde voor exclusiviteit, sfeer en service, waardoor we u tevens graag uitnodigen bij ons in de winkels.

Het keukenschort voor de de ideale maaltijd

Het keukentextiel bestaat uiteraard uit meer dan handdoeken en theedoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie keukenschort waarmee u in één klap een ware keukenprinses of keukenprins bent? Bekijk de verschillende schorten voor in de keuken die u online kunt bestellen of bij ons in de winkels kunt komen proberen.

De apron voorkomt dat uw mooie kleding vies wordt tijdens het koken, terwijl u er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat iedereen kan zien wie er zorgt voor de heerlijke maaltijd waar jullie zo samen van kunnen gaan genieten. De keukenschort is daarmee een mooi stukje keukentextiel waar u heel functioneel gebruik van kunt maken, terwijl het bovendien bijdraagt aan de landelijke en gezellige sfeer in de keuken.

Benieuwd naar de rest van ons (keuken)textiel? Bekijk dan alle producten op het gebied van kussens en textiel of zoek meer specifiek naar onze servetten om ook de tafel op een mooie manier te dekken. Waar u ook naar zoekt, wij zorgen er met de handdoeken, de theedoeken en de rest van het textiel voor in de keuken voor dat u er alle kanten mee op kunt.

Keukentextiel kopen

U kunt het keukentextiel op twee verschillende manieren kopen. De luxe handdoeken, theedoeken, keukenschorten en ovenhandschoenen zijn natuurlijk online verkrijgbaar. Bekijk de verschillende kitchen en tea towels, net als een mooie apron of de oven mittens. Specifiek op zoek naar een roze of een witte theedoek, bijvoorbeeld in combinatie met de keukenhanddoeken die daar mooi bij passen? Ze zijn zowel online in de webshop als in een van de Rivièra Maison winkels beschikbaar. Kom naar onze winkels waar we u graag meer vertellen over onze producten en waar u de fijne stoffen zelf kunt ervaren.