Kommen & Soepkommen

Kommen & Soepkommen

Bij Rivièra Maison heeft u een ruime keuze aan kommen: van soepkommen en dessertkommen tot bakjes voor nootjes of natuurlijk uw ontbijt! De ruime collectie biedt kommen passend bij een modern tot klassiek, landelijk servies.

GIVEAWAY 1: INTERIOR MONTH
Bij besteding van € 250,- aan accessoires ontvangt u de Nolita Table t.w.v. € 129,00 gratis.

Nolita Side Table toevoegen >>

GIVEAWAY 2: INTERIOR MONTH
Bij besteding van € 75,- aan accessoires ontvangt u een Foldable Umbrella t.w.v. € 17,95 gratis.

Umbrella's toevoegen >>

Kommen & Soepkommen

(20)
 1. 1
 1. Nieuw

  Taste The Season Star Bowl

  € 4,95 Incl. BTW
  432670
 2. Soupe Pour Tout Le Monde Bowl

  € 9,95 Incl. BTW
  341810
 3. Let's Eat... Bowl M

  € 14,95 Incl. BTW
  409970
 4. Sparkling Christmas Bowl

  € 11,95 Incl. BTW
  432690
 5. Let's Eat Bowl

  € 9,95 Incl. BTW
  411060
 6. The Best Bites & Co Bowl

  € 14,95 Incl. BTW
  371880
 7. Je t'Aime Bowl S

  € 6,95 Incl. BTW
  306220
 8. Je t'Aime Bowl M

  € 14,95 Incl. BTW
  306210
 9. Let's Eat... Bowl S

  € 9,95 Incl. BTW
  409980
 10. The Kitchen Stories Bowl M

  € 17,95 Incl. BTW
  427050
 11. Café No.1 Soup Set

  € 19,95 Incl. BTW
  432660
 12. The Kitchen Stories Bowl S

  € 12,95 Incl. BTW
  427040
 13. Classic Soup Bowl

  € 11,95 Incl. BTW
  427110
 14. Fresh Asian Food Noodles To Go Bowl

  € 17,95 Incl. BTW
  409850
 15. Buon Appetito Bowl M

  € 9,95 Incl. BTW
  182690
 16. Best Quality Kitchen Bowl S

  € 17,95 Incl. BTW
  409880
 17. Chef's Table Bowl M

  € 17,95 Incl. BTW
  417760
 18. Classic Cereal Bowl

  € 14,95 Incl. BTW
  113930
 19. Chef's Table Bowl S

  € 14,95 Incl. BTW
  417750
 20. RM Signature Collection Bowl M

  € 14,95 Incl. BTW
  333820
 1. 1

Kommen, soepkommen en Bowls in verschillende formaten. Uitermate functioneel binnen de rest van het servies, maar wist u dat er ook heel stijlvolle modellen beschikbaar zijn? Zowel landelijk als handig, bijvoorbeeld dankzij de verschillende afmetingen. En voorzien van mooie warme teksten, zoals u dat bij ons gewend bent. We zorgen er als Rivièra Maison voor dat u een mooi servies op tafel kunt zetten, waar de (soep)kommen met tekst natuurlijk niet bij mogen ontbreken.

Bekijk ons online assortiment of kom langs in de winkel, waar we u graag de verschillende soorten kommen laten zien. Met tekst of in wit, net als gemaakt van het mooiste porselein of keramiek. U kunt op die manier altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl de schalen en kommen bovendien een mooie bijdrage leveren aan de uitstraling van uw complete interieur.

Eenvoudig online te kopen en beschikbaar bij ons in de winkels. Kom ze op uw gemak bekijken en maak een keuze of combineer ze bijvoorbeeld met de rest van ons assortiment. Benieuwd naar de mooie glazen of serveer- en decoratieschalen? Wij zorgen er ook met de rest van het servies en bijvoorbeeld ons eetgerei voor dat u de tafel op een stijlvolle of heel landelijke manier kunt dekken.

De leukste kommen & soepkommen

De Bowls uit onze collectie zijn standaard gemaakt van de beste materialen. Porselein en keramiek, waarmee u zorgt voor handige kommen die bovendien een prachtige uitstraling bieden. Maar dat is niet alles, want we zorgen er met de teksten voor dat het tevens de leukste modellen zijn. Bekijk de verschillende kommen en soepkommen met tekst, bijvoorbeeld in stijlvol wit. Voorzien van een randje in een contrasterende kleur en met een sfeervolle tekst die de tafel er prachtig uit laat zien.

De verschillende leuke Bowls zijn een prachtige keuze als u de tafel mooi wilt dekken en doen het daarnaast goed om bijvoorbeeld de chips, nootjes of andere snacks te serveren. Bekijk ons complete assortiment om inspiratie op te doen of kom bij ons langs in de winkel om alles te ontdekken.

Tip: gezonde snacks serveren? Maak gebruik van groente en fruit en maak het zo gemakkelijk mogelijk om daar ongemerkt van te snoepen. Geschild en gesneden, zodat u er ongemerkt meer van eet dan u misschien van plan was.

Soep eten in stijl

De Bowls en soepkommen zijn uitermate handig en zien er bovendien prachtig uit. Dat betekent dat u voortaan soep kunt eten in stijl en dat u ook uw gasten op een bijzondere manier kunt verwelkomen. Van porselein of keramiek, voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de kommen. Dit komt ook de levensduur ten goede, zodat u daar lang en zonder zorgen gebruik van kunt maken. Verzamel een mooi servies, waarbinnen de Bowls natuurlijk niet mogen ontbreken.

Met de mooie teksten kunt u soep eten in stijl of ze gebruiken als schalen voor de chips en andere snacks, net als voor het ontbijt. Bekijk de verschillende unieke vormen, want u kunt kiezen uit meer dan alleen de ronde (soep)kommen. We zorgen er daarmee voor dat u een leuke combinatie kunt maken of eens voor een verrassende vorm kunt zorgen.

Verschillende soorten soepkommen

En benieuwd naar alle verschillende soorten kommen en soepkommen die er beschikbaar zijn? We maken de Bowls bijvoorbeeld in een aantal verschillende formaten. Maak gebruik van de maat S om uit te ontbijten en snacks in te serveren. Gebruik de maat M voor een groter formaat of kies voor de nog grotere modellen om daar zoveel mogelijk in kwijt te kunnen.

Bekijk zowel de witte kommen als die in grijs en de ronde soepkommen als die in andere vormen. Op die manier krijgt u een goed beeld van ons brede assortiment. Doe inspiratie op en combineer de mooie materialen met de rest van uw interieur of servies.

Soepkommen online kopen

U kunt de luxe soepkommen en Bowls eenvoudig online kopen, al staan ze natuurlijk ook bij ons in de winkels. Kom daar langs om de kommen zelf alvast een keer in de hand te houden en ontdek bijvoorbeeld de sfeervolle toevoeging van de teksten die we erop aanbrengen. In een contrasterende kleur ten opzichte van het wit of juist in wit bij een zwarte kom. Op die manier stralen de (soep)kommen meteen meer warmte uit, waardoor de Bowls een waardevolle toevoeging vormen voor uw servies.

En liever online bestellen? U kunt online kommen en soepkommen kopen, die we vervolgens gewoon vanuit voorraad kunnen leveren. Wij zorgen ervoor dat u er snel de beschikking over heeft, zodat u er zo snel mogelijk uit kunt eten.