Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden   |   Gratis retourneren van accessoires in winkels   |   Gratis uitpakservice voor meubels   |   Achteraf betalen mogelijk

Kommen & Soepkommen

Kommen & Soepkommen

Bij Rivièra Maison heeft u een ruime keuze aan kommen: van soepkommen en dessertkommen tot bakjes voor nootjes of natuurlijk uw ontbijt! De ruime collectie biedt kommen passend bij een modern tot klassiek, landelijk servies.

Kommen & Soepkommen

(21)
 1. 1
 1. Nieuw

  Wonderful Taste Bowl Braided

  € 8,95 Incl. BTW
  382290
 2. Nieuw

  Let's Eat Bowl M

  € 5,95 Incl. BTW
  389610
 3. Nieuw

  Happy Bow Bowl

  € 12,95 Incl. BTW
  389960
 4. Nieuw

  Let's Eat Bowl S

  € 3,95 Incl. BTW
  389590
 5. Buon Appetito Bowl M

  € 9,95 Incl. BTW
  182690
 6. Classic Cereal Bowl

  € 14,95 Incl. BTW
  113930
 7. Chef's Treats Mini Bowl

  € 3,95 Incl. BTW
  348860
 8. Happy Summer Bowl S

  € 12,95 Incl. BTW
  368660
 9. Fruit & Bites Bowl XS

  € 3,95 Incl. BTW
  368120
 10. Fruit & Bites Bowl S

  € 9,95 Incl. BTW
  368130
 11. Soupe Pour Tout Le Monde Bowl

  € 9,95 Incl. BTW
  341810
 12. Je t'Aime Bowl M

  € 14,95 Incl. BTW
  306210
 13. Je t'Aime Bowl S

  € 6,95 Incl. BTW
  306220
 14. Nuts & Snacks Bowl 2 pcs

  € 16,95 Incl. BTW
  382840
 15. RM Signature Collection Bowl M

  € 14,95 Incl. BTW
  333820
 16. RM Signature Collection Bowl S

  € 9,95 Incl. BTW
  333830
 17. RM Canal House Bowl S

  € 14,95 Incl. BTW
  382160
 18. Let's Have Soup Set

  € 17,95 Incl. BTW
  324770
 19. RM Bistro Bowl M

  € 11,95 Incl. BTW
  344750
 20. Serving The Best Bowl

  € 5,95 Incl. BTW
  348870
 21. RM Bistro Bowl S

  € 8,95 Incl. BTW
  344740
 1. 1

Kommen, soepkommen en Bowls in verschillende formaten. Uitermate functioneel binnen de rest van het servies, maar wist u dat er ook heel stijlvolle modellen beschikbaar zijn? Zowel landelijk als handig, bijvoorbeeld dankzij de verschillende afmetingen. En voorzien van mooie warme teksten, zoals u dat bij ons gewend bent. We zorgen er als Rivièra Maison voor dat u een mooi servies op tafel kunt zetten, waar de (soep)kommen met tekst natuurlijk niet bij mogen ontbreken.

Bekijk ons online assortiment of kom langs in de winkel, waar we u graag de verschillende soorten kommen laten zien. Met tekst of in wit, net als gemaakt van het mooiste porselein of keramiek. U kunt op die manier altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl de schalen en kommen bovendien een mooie bijdrage leveren aan de uitstraling van uw complete interieur.

Eenvoudig online te kopen en beschikbaar bij ons in de winkels. Kom ze op uw gemak bekijken en maak een keuze of combineer ze bijvoorbeeld met de rest van ons assortiment. Benieuwd naar de mooie glazen of serveer- en decoratieschalen? Wij zorgen er ook met de rest van het servies en bijvoorbeeld ons eetgerei voor dat u de tafel op een stijlvolle of heel landelijke manier kunt dekken.

De leukste kommen & soepkommen

De Bowls uit onze collectie zijn standaard gemaakt van de beste materialen. Porselein en keramiek, waarmee u zorgt voor handige kommen die bovendien een prachtige uitstraling bieden. Maar dat is niet alles, want we zorgen er met de teksten voor dat het tevens de leukste modellen zijn. Bekijk de verschillende kommen en soepkommen met tekst, bijvoorbeeld in stijlvol wit. Voorzien van een randje in een contrasterende kleur en met een sfeervolle tekst die de tafel er prachtig uit laat zien.

De verschillende leuke Bowls zijn een prachtige keuze als u de tafel mooi wilt dekken en doen het daarnaast goed om bijvoorbeeld de chips, nootjes of andere snacks te serveren. Bekijk ons complete assortiment om inspiratie op te doen of kom bij ons langs in de winkel om alles te ontdekken.

Tip: gezonde snacks serveren? Maak gebruik van groente en fruit en maak het zo gemakkelijk mogelijk om daar ongemerkt van te snoepen. Geschild en gesneden, zodat u er ongemerkt meer van eet dan u misschien van plan was.

Soep eten in stijl

De Bowls en soepkommen zijn uitermate handig en zien er bovendien prachtig uit. Dat betekent dat u voortaan soep kunt eten in stijl en dat u ook uw gasten op een bijzondere manier kunt verwelkomen. Van porselein of keramiek, voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de kommen. Dit komt ook de levensduur ten goede, zodat u daar lang en zonder zorgen gebruik van kunt maken. Verzamel een mooi servies, waarbinnen de Bowls natuurlijk niet mogen ontbreken.

Met de mooie teksten kunt u soep eten in stijl of ze gebruiken als schalen voor de chips en andere snacks, net als voor het ontbijt. Bekijk de verschillende unieke vormen, want u kunt kiezen uit meer dan alleen de ronde (soep)kommen. We zorgen er daarmee voor dat u een leuke combinatie kunt maken of eens voor een verrassende vorm kunt zorgen.

Verschillende soorten soepkommen

En benieuwd naar alle verschillende soorten kommen en soepkommen die er beschikbaar zijn? We maken de Bowls bijvoorbeeld in een aantal verschillende formaten. Maak gebruik van de maat S om uit te ontbijten en snacks in te serveren. Gebruik de maat M voor een groter formaat of kies voor de nog grotere modellen om daar zoveel mogelijk in kwijt te kunnen.

Bekijk zowel de witte kommen als die in grijs en de ronde soepkommen als die in andere vormen. Op die manier krijgt u een goed beeld van ons brede assortiment. Doe inspiratie op en combineer de mooie materialen met de rest van uw interieur of servies.

Soepkommen online kopen

U kunt de luxe soepkommen en Bowls eenvoudig online kopen, al staan ze natuurlijk ook bij ons in de winkels. Kom daar langs om de kommen zelf alvast een keer in de hand te houden en ontdek bijvoorbeeld de sfeervolle toevoeging van de teksten die we erop aanbrengen. In een contrasterende kleur ten opzichte van het wit of juist in wit bij een zwarte kom. Op die manier stralen de (soep)kommen meteen meer warmte uit, waardoor de Bowls een waardevolle toevoeging vormen voor uw servies.

En liever online bestellen? U kunt online kommen en soepkommen kopen, die we vervolgens gewoon vanuit voorraad kunnen leveren. Wij zorgen ervoor dat u er snel de beschikking over heeft, zodat u er zo snel mogelijk uit kunt eten.