Plateaus & Fruitschalen

Plateaus & Fruitschalen

Een heerlijke, zelfgebakken taart verdient natuurlijk een prachtige plekje en komt op een mooi taartplateau pas echt tot zijn recht. Maar ook fruit of accessoires staan leuk op een mooi plateau. In de collectie van Rivièra Maison een ruim aanbod, laat u inspireren.

Plateaus & Fruitschalen

(15)
 1. 1
 1. SALE

  St. James Street Serving Stand M

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 14,98 Incl. BTW

  362850
 2. SALE

  Milano Cake Stand

  Normale prijs: € 99,95

  Special Price € 49,98 Incl. BTW

  414820
 3. SALE

  Frisco Drive Cake Stand L

  Normale prijs: € 59,95

  Special Price € 29,98 Incl. BTW

  400830
 4. SALE

  Wiener Cake Stand Round XS

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 7,48 Incl. BTW

  109630
 5. SALE

  Wiener Cake Stand Round M

  Normale prijs: € 39,95

  Special Price € 19,98 Incl. BTW

  428900
 6. SALE

  Cap D'Antibes Cake Stand L

  Normale prijs: € 79,95

  Special Price € 39,98 Incl. BTW

  407960
 7. SALE

  Frisco Drive Cake Stand M

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 24,98 Incl. BTW

  400820
 8. SALE

  Eat Good Cake Stand

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 14,98 Incl. BTW

  409950
 9. SALE

  Garden Treasure Etagere 1 Level

  Normale prijs: € 79,95

  Special Price € 39,98 Incl. BTW

  364740
 10. SALE

  Cap D'Antibes Cake Stand M

  Normale prijs: € 59,95

  Special Price € 29,98 Incl. BTW

  407950
 11. SALE

  Heart Cake Stand M

  Normale prijs: € 39,95

  Special Price € 19,98 Incl. BTW

  407970
 12. Fruitilicous Bowl

  € 29,95 Incl. BTW
  250390
 13. Fine Goods Cake Stand Dia 38

  € 89,95 Incl. BTW
  405550
 14. Happy Island Cake Stand Dia 50

  € 129,00 Incl. BTW
  405540
 15. Vermont Adjustable Cake Stand Dia 21

  € 49,95 Incl. BTW
  389280
 1. 1

Plateaus en Stands zijn de ultieme onderdelen van uw servies om de heerlijkste delicatessen en gerechten te presenteren. Volledig in stijl en met de mooiste materialen, voor een schitterende verschijning. Zorg er met een taartplateau voor dat er meteen een feestelijke sfeer ontstaat of gebruik een cake plateau om uw gasten daarmee op een leuke manier te verrassen. Van de plateaus en Stands voor fruit of uitgevoerd in zilver: wij zorgen voor een breed assortiment met een aantal verschillende keuzes.

Bekijk op uw gemak de diverse plateaus om inspiratie op te doen of ga daar aan de andere kant heel specifiek naar op zoek. Bijvoorbeeld goed geschikt voor een verjaardag, om de taart op een bijzondere manier te presenteren. En er op tafel voor zorgen dat u een koekje kunt aanbieden of dat er chocolaatjes beschikbaar zijn voor de gasten? Vergeet het schaaltje of de rest van het servies, want u kunt daarvoor gebruik maken van een sierlijke plateau of een prachtige stand.

Uiteraard maken we voor de plateaus gebruik van luxe materialen, zodat u kunt rekenen op niets minder dan het beste. Met de bekende teksten zoals u die kent van Rivièra Maison, waardoor u daarmee automatisch zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Wij zorgen ervoor dat u een mooie aanwinst kunt kopen voor het servies. Of een mooie keuze om iemand cadeau te doen natuurlijk.

Verschillende soorten plateaus

Er zijn verschillende soorten plateaus beschikbaar, waardoor u daar ook op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Uitstekend geschikt voor taart, voor cake en bijvoorbeeld voor fruit. Beschikbaar in zilver, van hout en andere mooie materialen. Gebruik het als een parfum plateau voor in de slaapkamer of de badkamer en zorg er in de woonkamer voor dat u de gasten in stijl wat lekkers kunt aanbieden.

En bent u naast de plateau op zoek naar andere mooie keuzes voor het servies in het bijzonder of uw interieur in het algemeen? Bekijk daarnaast dan bijvoorbeeld ook de glazen, net als de andere serveer- en decoratieschalen die u goed kunt gebruiken. Verder heeft u de keuze uit een mooi servies en natuurlijk eetgerei in dezelfde stijl. We zorgen er daarmee voor dat u eenvoudig een warme en landelijke sfeer creëert, of dat u juist kunt zorgen voor een meer industriële stoere look.

Taartplateaus voor een verjaardag

Een mooie taart gekocht voor uw verjaardag of voor de verjaardag van de kinderen? Wat is er dan mooier dan een plateau om die taart op de mooist mogelijke manier te presenteren? Koop een mooie Stand en zorg er daarmee voor dat de taart de aandacht krijgt die deze verdient. Of gebruik die Stand om bijvoorbeeld heerlijke cupcakes te presenteren en andere lekkernijen neer te leggen. U zorgt er met een van de mooie plateaus voor dat u al het lekkers op een bijzondere manier neer kunt zetten.

Tip: de plateaus zijn bovendien goed geschikt om uw fruit neer te zetten. Doe dat op een centrale plaats in huis, bijvoorbeeld met pitloze druiven. Het wordt dan heel verleidelijk om daar even van te snoepen, waardoor u automatisch meer fruit eet.

Dankzij de verschillende plateaus en Stands heeft u de keuze uit meerdere modellen. Gemaakt van mooie materialen en bijvoorbeeld afgewerkt in zilver of juist in een meer landelijke witte kleur op basis van hout. Voorzien van tekst of met een meer strak ontwerp, afhankelijk van waar u naar op zoek bent in uw eigen interieur. Wij helpen u graag inspiratie op te doen.

Luxe materialen

Een parfum of cake plateau kopen? In de beide gevallen kunt u rekenen op luxe materialen. We zorgen daarmee voor een lange levensduur, maar vooral voor een stijlvolle verschijning in uw interieur. Mooie kleuren en mooie elegante materialen. Voor een heel stijlvolle of juist een landelijke keuze. Dankzij de grote en kleine plateaus, altijd voor een mooie verschijning bij u in de huis.

Plateau kopen

Een plateau kopen bij Rivièra Maison en benieuwd hoe u dat het best kunt doen? Wij maken het u graag eenvoudig, met ons aanbod in de winkels en online in de webshop. Kom naar een van de winkels om de materialen zelf te bekijken en de verschillende plateau en Stands op uw gemak met elkaar te vergelijken. Voor taart, cake, fruit of bijvoorbeeld om parfums op uit te stallen. En liever online bestellen? U kunt direct een van de plateaus kopen, gewoon vanaf uw computer. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat u het plateau van uw keuze snel in huis heeft.