Etagerès

Etagerès

Een etagère is perfect om allerlei zoetigheden of fruit op te serveren, maar ook leuk om te decoreren met leuke items. In de collectie van Rivièra Maison een ruim aanbod etagères, passend bij iedere interieurstijl.

Etagerès

(16)
 1. 1
 1. Nieuw

  Lower East Side Etagère

  € 69,95 Incl. BTW
  463460
  bekijk product
 2. Sheridan Etagere S

  € 49,95 Incl. BTW
  408360
  bekijk product
 3. Tribera Cake Stand

  € 99,95 Incl. BTW
  437860
  bekijk product
 4. Kensington Palace Etagère

  € 199,00 Incl. BTW
  450460
  bekijk product
 5. Royal Garden Etagère

  € 199,00 Incl. BTW
  450390
  bekijk product
 6. Place Vendôme Etagère

  € 179,00 Incl. BTW
  443540
  bekijk product
 7. Burgundy Mini Etagère

  € 14,95 Incl. BTW
  438710
  bekijk product
 8. Lovely Heart Etagère

  € 19,95 Incl. BTW
  414570
  bekijk product
 9. New York Etagère 3 Layer

  € 129,00 Incl. BTW
  462550
  bekijk product
 10. Holland Park Cake Stand

  € 59,95 Incl. BTW
  137230
  bekijk product
 1. 1

Etagères met één of meerdere etages, beschikbaar in prachtige stijlen. Landelijk en warm of juist industrieel en stoer. Bij Rivièra Maison vindt u de etagère die u zoekt, altijd gemaakt van de mooiste materialen. Op zoek naar een grote etagère van glazen of zilver? Wij zorgen er met de mooie decoratie etagères voor dat die automatisch bijdragen aan de bijzondere stijl van uw interieur.

Bekijk een mooie etagère in wit of in zilver, net als de verschillende formaten. Van heel klein om op een dressoir of tafeltje neer te zetten tot de grotere modellen die u kunt gebruiken voor allerlei lekkernijen. Nodig vrienden en vriendinnen uit en geniet samen van een High Tea of een andere gezellige gelegenheid. Met de lekkerste hapjes en drankjes, die u met de etagère op een bijzondere wijze kunt presenteren. Met 3 lagen of een kleiner model, u kunt zowel online als bij ons in de winkel eenvoudig inspiratie opdoen.

De etagères zijn er uiteraard in verschillende mooie stijlen. Heel strak en stijlvol in bijvoorbeeld zilver of juist met een meer landelijke stijl. Tot aan industrieel op basis van glas, zodat u er meerdere kanten mee op kunt. Benadruk de stoere, stijlvolle of elegante eigenschappen en zorg voor een mooi design van uw interieur. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook de glazen en de serveer- en decoratieschalen die u hiermee kunt combineren. Net als het complete servies van Rivièra Maison, net als het mooie eetgerei dat er beschikbaar is.

Etagères in verschillende stijlen

Een mooie etagère van Rivièra Maison koopt u eenvoudig in de stijl waar u naar op zoek bent. Van heel klassiek en landelijk tot aan meer industrieel en stijlvol. Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat ze een mooie aanwinst vormen voor de rest van uw interieur. Kruip gezellig met vrienden en vriendinnen bij elkaar om te genieten van heerlijke hapjes of zorg er op een dressoir of op een tafeltje voor dat u een mooi accessoire neer kunt zetten.

Bekijk de grote etagère om zoveel mogelijk hapjes op neer te kunnen zetten, net als een glazen of een zilveren model met een heel bijzondere uitstraling. Beiden goed geschikt ter decoratie, net als de mooie modellen in het wit. Van een kleine etagère die u gemakkelijk kwijt kunt tot een model speciaal voor in de keuken. U kunt ze online kopen, al bent u daarnaast ook van harte welkom bij ons in de winkels.

Etagères decoratie ideeen

De etagère is een mooi accessoire voor in de woonkamer. Gemaakt van glas of van zilver, bijvoorbeeld voorzien van de mooie sfeervolle teksten die u van ons gewend bent. Op die manier zorgen er voor een mooie vorm van decoratie, die u ook goed in de keuken kunt gebruiken. Zet daar standaard een van de mooie etagères neer of gebruik die zodra er wat te vieren valt.

Bekijk zowel de etagères als de rest van het servies en de decoratie, zodat u daarmee zorgt voor een bijzonder sfeervol interieur. Prachtig in wit of zilver, net als van glas voor een meer industriële en stoere keuze in huis. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende mogelijkheden.

Glazen & zilveren etagères  

Bekijk de glazen en zilveren etagères bij ons uit het assortiment. U kiest daarmee standaard voor de best mogelijke materialen. Uitstekend van kwaliteit en ondertussen een mooie keuze binnen de rest van uw interieur. Gebruik het online assortiment om eenvoudig inspiratie op te doen of kom naar onze winkels. We laten u daar graag zien wat er mogelijk is. Bekijk een grote of een kleine etagère in glas of in zilver, net als met een mooie witte kleur en bijvoorbeeld de warme teksten die u van ons kent.

Etagère online kopen

De etagère kopen en benieuwd hoe u dat het best kunt doen? Daarvoor bestaan twee verschillende mogelijkheden. U kunt eenvoudig online een mooie luxe etagère kopen, net als bij ons in de winkels. Kom langs om de verschillende modellen te bekijken en die bijvoorbeeld meteen te combineren met de rest van de mooie accessoires. Zet het zilver of glas naast het wit en bijvoorbeeld de mooie meubels in hout. Bent u op zoek naar nog meer serveer woonaccessoires? Bekijk dan ook onze categorie serveer- en decoratieschalen.

Of bestel eenvoudig online, zodat we uw bestelling van de etagère meteen in orde kunnen maken. We gaan ermee aan de slag en zorgen voor de snelle verzending naar uw adres. Op die manier koopt u eenvoudig een prachtige etagère in zilver, glas of een ander materiaal.