Sierkussens

Sierkussens

Een huis wordt pas echt gezellig met de stijlvolle sierkussens van Riviera Maison. Decoreer je bank of bed ieder seizoen met nieuwe kussens en geef zo in een handomdraai een nieuwe look aan je interieur.

Sierkussens

(3)
 1. 1
 1. Raffia Fringe Pillow Naturel 50x50

  Normale prijs: € 49,95

  Special Price € 24,98 Incl. BTW

  451120
  bekijk product
 1. 1

Heeft u zin in een make-over van uw woonkamer, maar wilt u het niet meteen rigoureus aanpakken? Start dan eerst eens met het veranderen van de sierkussens op uw banken, fauteuils of stoelen. Met de sierkussens van Rivièra Maison kunt u op een subtiele manier uw woonkamer een geheel andere uitstraling geven.

Het assortiment sierkussens van Rivièra Maison is heel gevarieerd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sierkussen met uitgesproken prints, maar er zijn ook kussens met leuke teksten, franjes en motieven. De sierkussens zijn verkrijgbaar in kleuren als: beige, groen, blauw en grijs. Alle sierkussens worden geleverd met binnenkussen.

Verschillende kleuren en stijlen sierkussens

Het leukste is om elk seizoen uw kussens weer aan te passen. Zo zorgt u ervoor dat uw interieur nooit verveeld. De kussens van Rivièra Maison komen in verschillende formaten. Dit maakt dat u de kussens niet alleen met elkaar kunt combineren door verschillende prints en kleuren bij elkaar te zetten, maar ook door de verschillende groottes met elkaar te mixen.

Fleur uw woonkamer op met sierkussens

Leg sierkussens op de bank in de woonkamer om uw interieur op te fleuren en een statement te maken. Stem de sierkussens goed af met uw andere meubels en andere accessoires in huis. Heeft u gekozen om uw meubels neutraal te houden, en vooral met accessoires kleur aan te brengen? Zorg dan dat u kussens kiest die deze accessoires complementeren.  

Luxe sierkussens voor de slaapkamer  

Sierkussens hoeven niet alleen maar gebruikt te worden in de woonkamer. U kunt er ook voor kiezen om uw slaapkamer er sfeervol mee aan te kleden. Met een aangeklede en stijlvolle slaapkamer creëert u een hotelgevoel, gewoon in uw eigen huis. Hierdoor zal de slaapkamer ook meteen een plek van rust en ontspanning worden. Plaats een aantal leuke kussens in verschillende formaten achter elkaar op bed, om een speels effect te creëren.

Wissel ook in de slaapkamer elk seizoen uw kussens, om zo ook hier meer sfeer aan te brengen. Vindt u het niet fijn om elke avond veel kussens van uw bed te moeten halen, voordat u kunt gaan slapen? Kies er dan voor om alleen grote sierkussens te nemen, en combineer deze met uw hoofdkussen.

Sierkussens online bestellen

Alle sierkussens van Rivièra Maison koopt u eenvoudig op onze website. Bent u op zoek naar extra inspiratie voor het stylen van kussens? Bekijk dan ons magazine of download onze app.

Mocht u vragen hebben over de kwaliteit, materialen of formaten van de kussens, neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ook onze sierkussens kopen in één van de Rivièra Maison winkels bij u in de buurt.