Vazen

Vazen

Bloemen verdienen een mooie plek in huis en komen prachtig tot hun recht in een mooie vaas van Rivièra Maison. De collectie biedt een ruim aanbod vazen, zowel voor grote boeketten als enkele bloemen.

Vazen

(10)
 1. 1
 1. SALE

  Petite Fleur Vase

  Normale prijs: € 22,95

  Special Price € 11,48 Incl. BTW

  386210
 2. RM Fleuriste Vase

  € 49,95 Incl. BTW
  368360
 3. Flowers Bag Vase

  € 59,95 Incl. BTW
  334660
 4. Bloom Paris Label Vase

  € 49,95 Incl. BTW
  415310
 5. Fleurs De La Maison Vase

  € 39,95 Incl. BTW
  415290
 6. Cordoba Flower Vase incl. hook

  € 29,95 Incl. BTW
  262850
 7. Vase Especially For You

  € 17,95 Incl. BTW
  111610
 8. Dazzling Double RM Vase

  € 79,95 Incl. BTW
  400470
 9. With Love Vase

  € 59,95 Incl. BTW
  384290
 10. RM Est. 1948 Vase With Handles

  € 59,95 Incl. BTW
  368350
 1. 1

Mooie vazen geven bloemen de allure die ze verdienen. Kies een glazen en grote vase om de mooiste bloemen in neer te zetten, voorzien van een leuke tekst die zorgt voor de typische landelijke uitstraling. Bekijk onze glazen vazen voor de mooiste bloemen, net als de grote vases voor een mooie stompkaars om een warme sfeer te creëren.

We zorgen er met de potten en vazen in verschillende formaten voor dat u eenvoudig inspiratie op kunt doen en mooie accessoires uit kunt zoeken. Van witte en hoge vazen tot de design modellen van de hoogst mogelijke kwaliteit: wij zorgen ervoor dat u een mooi exemplaar op tafel kunt zetten en de bloemen alle aandacht kunt geven die ze verdienen.

Vazen: kleine en grote vazen

Uiteraard heeft u binnen de vazen de keuze uit een aantal grote en kleine modellen. Hoog en breed voor een grote bos met bloemen of heel smal om een paar rozen in te plaatsen. Van grote glazen vazen voor een boeket tot de kleinere modellen voor een subtiele touch of juist de vases om kaarsen in te plaatsen. In wit en in glas, net als in een paar andere materialen om de ideale combinatie te maken met de rest van het interieur.

Tip: eens wat anders? Bekijk dan onze vazen met haken, om op te hangen aan bijvoorbeeld het handvat van een raam.

Binnen de grote glazen vazen heeft u de keuze uit een aantal uitgesproken modellen met leuke teksten voor een landelijk karakter. Aan de andere kant op zoek naar een meer neutrale vase of wellicht een specifieke brede ronde vorm? Bekijk de diverse keuzes voor uw bloemen, altijd op basis van hoge kwaliteit en een prachtige helderheid.

Bloemenvazen

De verschillende bloemenvazen zijn een mooie keuze voor thuis. Zet ze op tafel en plaats er mooie bloemen in of zet ze op de kast om daar eenvoudig meer sfeer te creëren. Bekijk naast de vazen ook de andere mooie accessoires en vormen van decoratie die er beschikbaar zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om onze kransen (https://rivieramaison.nl/nl/collectie/alle-losse-producten/accessoires-decoratie/kransen.html), de kunstbloemen en fruit (https://rivieramaison.nl/nl/collectie/alle-losse-producten/accessoires-decoratie/kunstbloemen-fruit.html) of de asbakken (https://rivieramaison.nl/nl/collectie/alle-losse-producten/accessoires-decoratie/asbakken.html) voor op tafel.

Online vazen kopen

U kunt de grote en hoge vazen online kopen, net als de andere bloemenvazen die er beschikbaar zijn. Breed en laag of juist in een specifieke kleur. Witte vazen en andere kleuren, net als de glazen modellen en design exemplaren. We zorgen er met het brede assortiment voor dat u online inspiratie op kunt doen met de mooie accessoires en verschillende vormen van decoratie.

De bloemenvazen en andere modellen of potten zelf komen bekijken en die gemakkelijk met elkaar combineren? Kom dan naar onze winkels. We laten u graag de verschillende grote en glazen vazen zien, zodat u eenvoudig inspiratie op kunt doen voor bij u thuis in uw eigen interieur.